Sejur creta - heraklion
Camera 1
+ Adauga camera
Varsta copiilor la
data plecarii?
Aplica
Camera 2
+ Adauga camera - Sterge camera
Varsta copiilor la
data plecarii?
Aplica

Sejur Creta - heraklion


Creta este cea mai mare insula a Greciei si a cincea ca dimensiune din Marea Mediterana. Turistii vor fi impresionati de oraselele pitoresti, plajele cu nisip fin, relieful variat, privelistile incantatoare si de cele 300 de zile insorite pe parcursul unui an.

Heraklion, capitala insulei si al patrulea oras ca marime al Greciei se afla in apropiere de ruinele palatului Knossos si a principalului aeroport de pe insula. Hersonissos, situat la 26 km de Heraklion intre Anissaras si Stalis, este cea mai mare statiune a insulei, capitala distractiei, locul unde se gasesc cele mai multe baruri si restaurante si unde petrecerile tin pana la rasaritul soarelui.

Turistii care calatoresc cu copii vor gasi posibilitati de distractie in cele 2 Aqua Park-uri sau vor fi incantati de vizita la Cretaquarium.

Agios Nikolaos
este unul din cele mai pitoresti orasele ale Cretei aflat in Golful Mirabello, construit in jurul micului lac cunoscut sub numele de Voulismeni la poalele stancilor. In timpul verii aici se organizeaza numeroase spectacole de muzica si dans si au loc expozitii si concursuri sportive.

Harta
Meteo