Sejur in litoral romania. Sejururi in Mezotermale - Palace

Mezotermale - Palace

3 *
Venus, Romania
  • Hotel Mezotermale - Palace
  • Hotel Mezotermale - Palace
  • Hotel Mezotermale - Palace
Descriere
Are un regim de inaltime parter si 2 etaje, este situat pe plaja Statiunii VENUS si pe malul Lacului Mangalia, este clasificat la categoria 4 stele Hotel si este deschis tot anul, NON STOP.
Cele 52 de camere ofera o priveliste superba asupra marii si a lacului, sunt dotate cu mobilier nou, cu paturi matrimoniale sau doua paturi simple, canapea si fotolii, minibar, cablu TV, internet, telefon, baie proprie , balcon, incalzire centrala si aer conditionat, si au o capacitate de cazare de 104 locuri . Hotelul mai cuprinde restaurant, piscina, parcare .
Unitatea BALNEO & SPA din incinta hotelului, asigura recuperarea, refacerea si revitalizareaorganismului, cu ajutorul specialistilor si a aparaturii SPA si Balneo de ultima generatiedin centrul de sanatate al hotelului.
Unitatea dispune de patru piscine cu apa mezotermala , din care doua sunt acoperite si incalzite, doua plaje cu o suprafata de 1900 mp fiecare, sali masaj, cazi cu apa termala si namol, cazi hidro-electro-terapie, aparate pentru electroterapie, sali de fitness si kinetoterapie. Apa termala provine dintr-o sonda de adancime proprie.
Camera 1
+ Adauga camera
Varsta copiilor la
data plecarii?
Aplica
Camera 2
+ Adauga camera - Sterge camera
Varsta copiilor la
data plecarii?
Aplica
Ofertele hotelului
Meteo