Sejur antalya
Camera 1
+ Adauga camera
Varsta copiilor la
data plecarii?
Aplica
Camera 2
+ Adauga camera - Sterge camera
Varsta copiilor la
data plecarii?
Aplica

Sejur Antalya


Kemer

Localizat la 40 km sud de Antalya, la poalele Muntilor Taurus, unde marea se imbina spectaculos cu muntele, avand intinse plaje cu pietricele amestecate cu nisip. Regasim hoteluri repartizate pe mai multe localitati: Kemer, Tekirova, Camyuva, Kiris, Beldibi, Gynk. Golful cu vegetatia bogata, alaturi de numeroasele baruri, restaurante, magazine, fac din Kemer una dintre cele mai populare statiuni de pe Riviera Turceasca. In zona Kemer puteti admira numeroase atractii turistice precum orasul antic Phaselis cu cele 3 porturi naturale si orasul antic Olympos.

Belek

O statiune in plina ascensiune, localizata la 40 km de orasul Antalya, intinsa de-alungul unor paduri de pini si eucalipt, cu plaje de nisip. Se remarca prin numeroasele hoteluri de lux intinse pe suprafete impresionante, avand nenumarate facilitati atat pentru adulti cat si pentru copii. Deasemeni, terenurile de golf sunt o emblema pentru Belek, atragand an de an pasionatii acestui sport, precum si competitii prestigioase in acest domeniu. Alte sporturi practicate sunt surfing, schi nautic, rafting, sailing, snorkeling, scufundari, etc.

Lara

Este cea mai tanara zona turistica aflata in plina dezvoltare, situata in continuarea orasului Antalya, la cca 10 km de centrul acestuia. Se remarca prin plaje intinse cu nisip fin, ape limpezi, putin adanci (recomandate pentru familiile cu copii), hoteluri luxoase care prin tematica originala abordata, arhitectura si designul lor amintesc de Las Vegas, unde sunt reproduse numeroase locuri faimoase din toata lumea.

Side

O statiune aparte, localizata la 15 km este de Antalya pe o mica peninsula de doar 800 metri lungime, Side este imbinarea perfecta a mai multor elemente diferite: arhitectura moderna, magazine chic, baruri si restaurante deschise pana tarziu juxtapuse langa vestigiile unui oras antic. Flancata de doua plaje cu nisip auriu si inconjurata de apele Mediteranei, Side s-a impus ca fiind una dintre cele mai populare destinatii preferate de turisti din lumea intreaga.

Alanya

Considerata Perla Rivierei Turcesti, Alanya are plaje intinse si late (pana la 100m) de nisip, premiate cu steagul albastru pentru calitatea apei, sute de cafenele la malul marii, iar centrul orasului este o mica bijuterie incoronata de un castel. Desi totul este conceput pentru relaxare, neaparat trebuie incercat si celebrul hamam turcesc, un mod ideal de rasfat suprem, dupa o zi de vizitat sau de shopping.

Harta
Meteo