Sejur creta - heraklion
Camera 1
+ Adauga camera
Varsta copiilor la
data plecarii?
Aplica
Camera 2
+ Adauga camera - Sterge camera
Varsta copiilor la
data plecarii?
Aplica

Sejur Creta - heraklion


Creta este cea mai mare insula a Greciei si a cincea ca dimensiune din Marea Mediterana. Turistii vor fi impresionati de oraselele pitoresti, plajele cu nisip fin, relieful variat, privelistile ncntatoare si de cele 300 de zile nsorite pe parcursul unui an.

Heraklion, capitala insulei si al patrulea oras ca marime al Greciei se afla n apropiere de ruinele palatului Knossos si a principalului aeroport de pe insula. Hersonissos, situat la 26 km de Heraklion ntre Anissaras si Stalis, este cea mai mare statiune a insulei, capitala distractiei, locul unde se gasesc cele mai multe baruri si restaurante si unde petrecerile tin pna la rasaritul soarelui.

Turistii care calatoresc cu copii vor gasi posibilitati de distractie n cele 2 Aqua Park-uri sau vor fi ncntati de vizita la Cretaquarium.

Agios Nikolaos
este unul din cele mai pitoresti orasele ale Cretei aflat n Golful Mirabello, construit n jurul micului lac cunoscut sub numele de Voulismeni la poalele stncilor. n timpul verii aici se organizeaza numeroase spectacole de muzica si dans si au loc expozitii si concursuri sportive.

Harta
Meteo